elektrozaak inrichting

Als interieurontwerpers van elektrozaken, bieden wij een verscheidenheid van keuzes en nuttige mogelijkheden voor uw zaak. Onze innovatieve interieur ontwerpen zullen niet alleen het uiterlijk van uw winkel verbeteren, maar zullen u ook helpen meer klanten te verkrijgen.

RAADPLEGING EN ONDERZOEK

Wij luisteren naar uw eisen en werken nauw samen om uw visie, doelstellingen en budget te begrijpen. Door onze ervaring als designers kunnen wij goed inschatten waar u naar verlangt en kunnen wij uw behoeften precies begrijpen.

Design

Zodra we een duidelijk beeld hebben van uw doelstellingen, visie en merk, begint het ontwerpproces. Wij besteden de grootst mogelijke aandacht aan elk element van uw elektrozaak inrichting om tot werkelijk inspirerende ontwerpen te komen.

Productie

Wij kunnen voor u  op maat gemaakte meubels ontwerpen en vervaardigen die uw visie het best weerspiegelen.

Inrichting

Zodra alles grondig is voorbereid, begint de transformatie. Onze ervaren en bekwame werknemers beginnen de elektrozaak inrichting tot leven te brengen. We plannen alles zorgvuldig van tevoren. Zo kunnen we verstoringen en uitval tot een minimum beperken.

Wij verrichten uw winkel design. IGM is een NV , opgericht in 1968 en gevestigd te Brussel. Ook voeren we turn-key inrichtingsprojecten in de retail en B2B sector, alle fasen “in-house”. Doorheen de jaren is IGM uitgegroeid tot een belangrijke speler, mede door een combinatie van zowel expertise, kwaliteit, flexibiliteit, stiptheid en respect van budget.